KÖSZÖNETÜNK HŰSÉGES VENDÉGEINKNEK

KÖSZÖNETÜNK HŰSÉGES VENDÉGEINKNEK

Számunkra nagyszerű érzés, ha vendégeink újra és újra ellátogatnak hozzánk. Hűségprogramunkba az alábbi lehetőségek tartoznak: különböző pecsétgyűjtő kártyák, vonzó kedvezmények és különlegességek a családok, busszal utazó csoportok és kamionosok számára. Nagyszerű, hogy mind eljöttetek.

Bónuszkártya

Meghívjuk Önt: ha több mint 1000 forint értékben fogyaszt – a kasszánál, fizetéskor kap egy hűségpecsétet bónuszkártyájára. Ha összegyűjtött tíz pecsétet kártyájára, akkor egy alkalommal vendégünk bármilyen Ön által választott ételre 1000 forint értékben. Bónuszkártyát kérhet bármelyik Marché Mövenpick étterem kasszájánál. A hűség kifizetődő!

Kávékártya

Meghívjuk egy csésze feketére: Minden egyes csésze kávé után, amelyet nálunk fogyaszt el, értékes pecséteket gyűjthet. Csészénként egy pecsétet adunk. Tíz pecsét összegyűjtése esetén meghívjuk Önt egy kávéra. Ha legközelebb betér hozzánk kávézni egy jót, csak kérdezzen rá a kávékártyára a kasszánál.

Bus special

A fogyasztó vendégekkel érkező buszvezetőket és a túravezetőket mindig meghívjuk egy étkezésre, valahányszor csak meglátogatnak minket.